2 dl. Hirseflager
2 dl. Boghvedeflager/Risflager
1 dl. Sesamfrø
1 dl. Hørfrø
1/2 dl. Solsikkefrø
1 dl. Kokosmel (Kan erstattes med Risflager)
2 tsk. olie
1 l. vand
3 tsk. havsalt
Bland vand og Hirse, og kog til en grød i ca. 15 min.
Lad derefter grøden afkøle i 15 min.
Bland nu de øvrige ingredienser i, mens grøden stadig er varm.
Lad den stå og trække i 2 timer.
Rør herefter i gryden og tilsæt evt. lidt kogende vand - Massen skal have konsistens som grød.
Bred 'grøden' ud, ca. 1/2 cm tyndt på bagepapir.
Rids nu de ønskede størrelser på knækbrødet.
Sæt pladen i en ca. 150 C. Varmluftsovn i 45-50 min.
Vend gerne knækbrødet underbagningen, så det får varme på begge sider.
Brødet skal være helt tørt når det er færdigt.
Lad knækbrødet afkøle på bagerist - og lad den sidste plade blive i ovnen på eftervarmen.
God Fornøjelse!