top

Glutenfrit Knækbrød

2 dl. Hirseflager

2 dl. Boghvedeflager/Risflager

1 dl. Sesamfrø

1 dl. Hørfrø

1/2 dl. Solsikkefrø

1 dl. Kokosmel (Kan erstattes med Risflager)

2 tsk. olie

1 l. vand

3 tsk. havsalt

Bland vand og Hirse, og kog til en grød i ca. 15 min.

Lad derefter grøden afkøle i 15 min.

Bland nu de øvrige ingredienser i, mens grøden stadig er varm.

Lad den stå og trække i 2 timer.

Rør herefter i gryden og tilsæt evt. lidt kogende vand - Massen skal have konsistens som grød.

Bred 'grøden' ud, ca. 1/2 cm tyndt på bagepapir.

Rids nu de ønskede størrelser på knækbrødet.

Sæt pladen i en ca. 150 C. Varmluftsovn i 45-50 min.

Vend gerne knækbrødet underbagningen, så det får varme på begge sider.

Brødet skal være helt tørt når det er færdigt.

Lad knækbrødet afkøle på bagerist - og lad den sidste plade blive i ovnen på eftervarmen.

God Fornøjelse!

Adresse

Tina N. Hansen,  Mobil 26-160661,

Flinterupvej 93, 4480 Store Fuglede,

Mail: tina.rytmisk@gmail.com