Føddernes udvikling og afspejling

Mennesket udvikler sig fra hovedet og ned mod fødderne

Tæernes udformning kan indikere forskellige problematikker såsom autisme, epilepsi, ADHD, infantile symptomer m.m., hvilket kan spores i en tidlig alder hos børn, og dermed muliggøre en hurtigere understøttende behandling af disse vanskeligheder.

 

INFANTIL Den anden sidste tå ved siden af lilletåen er trukket op på foden, hvilket indikerer noget infantilt allerede i fostertilstanden.

 

INFANTIL AUTISME

Autismen udtrykkes særlig ved at den tå efter storetåen rækker længere ud. Det infantile ved den anden sidste tå. I dette tilfælde er den anden sidste tå 'foldet' ud, men noget i udviklingen er gået i stå på et tidspunkt omkring 3 års alderen hos dette menneske.

 AUTISTISKE TRÆK/ Ekstra SensibilitetFod Autismetrk

Fod med træk af autisme, hvilket ses ved, at den anden tå rækker længere frem end storetåen. Et billede på, at de 'sjælelige' kræfter rækker længere ud i omgivelserne.

 

ADHD

Ved ADHD er den mellemste tå kortere end de andre tæer i naturlig form omkring. Hos andre er den midterste tå smallere end de andre tæer.  

 

AUTISME og ADHDAutisme ADHD

Fod hos dreng med Autisme og ADHD. Autismen er - trods fotoet - den tydeligste hvor tåen efter storetåen rækker længere frem. Den midterste er en anelse smallere og indikerer ADHD symptomer. 

EPILEPSI 

På denne fod er tåen efter storetåen lidt kortere end normalt i f.t. formen. Dette indikerer Epilepsi. At noget holder krampagtigt fast i det indre et sted.

 Fod med to sammenvoksede tæer

På denne fod er de to tæer efter storetåen sammenvokset. Særlig tåen efter storetåen afviger ved at være kortere. Hos nogle kvinder indikerer det ofte ekstra nyre-blære følsomhed. Den kortere tå efter storetåen indikerer at noget sjæleligt kramper fast et sted i organismen, dog uden at give epileptiske anfald her. Sammentrækningen kan påvirke verjtrækningen og kroppens evne, til at slippe og udskille generelt.

Fod med hjertefejlFod Hjertefejl

På denne fod er neglene mere blålige i farven og der er en ekstra rundt-formet væskespænding under neglene. Dette indikerer en hjertefejl, hvor det iltede og venøse blod ikke holdes 100% adskilt i hjerteorganet. Det bevirker en øget tendens til betændelsestilstande i organismen og generelle kredsløbsforstyrrelser